Els van Luijk

 

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd geweest in vormen en kleuren. Na het stoppen met mijn winkel in meubelen en woonaccessoires "De Verwondering"  ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe creatieve uitdaging.

Al zeer snel raakte ik gefascineerd door de fotografie en ben me er in gaan verdiepen. Eerst voorzichtig door zelf te experimenteren later meer serieus door lessen te gaan volgen bij de Fotoacademie in Amsterdam.

Langzaam maar zeker heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld waarbij ik beelden over elkaar heen leg waardoor een vervreemdend effect ontstaat. Een nieuwe werkelijkheid die soms duister overkomt maar vaak een glimp van licht tevoorschijn tovert. 

De afgelopen jaren is mijn manier van kijken veranderd en ben ik steeds meer gaan experimenteren met de werkelijkheid. Ik heb ik de kunstvorm van de abstracte fotografie ontdekt. Dit betekent voor mij dat ik de werkelijkheid zo probeer vast te leggen zodat mijn onderwerpen niet meer herkenbaar zijn. Ik maak een eigen weergave van de werkelijkheid met veel aandacht voor vormen, patronen, kleuren en evenwicht.

Aan de kijkers: Verwonder je en vooral geniet van een andere werkelijkheid. 

Info/Contact

Info/Contact 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen. De foto's kunnen op diverse afmetingen en op verschillende materialen worden afgedrukt.

 Prijzen op aanvraag afhankelijk van materiaal en afmeting. Het opgegeven materiaal en maten zijn slechts voorbeelden.

elsvanluijk16@gmail.com


Website by Folibee